(ВІДЕО) «Ми дістаємо ворогів навіть там, де ті не очікували, і тоді це їх остання в житті локація» - прикордонник «Ревізор»

НАЗАД
12 жовтня 2023 12:53

Роботу прикордонної аеророзвідки переоцінити важко, вона рятує життя захисників та допомагає нищити надзвичайно дорогу ворожу техніку. Її сьогодні називають «очі піхоти» в небі.

«Прикордонна аеророзвідка це круто, але потрібно постійно імпровізувати та вигадувати все нові пастки для окупантів», - розповідає воїн на псевдо «Ревізор».

Завдання аеророзвідки полягає у цілодобовому спостереженні за противником, і як тільки випадає можливість – прикордонники не гаючи часу знищують його.

«Кожного дня нові історії, до прикладу, коли окупанти штурмували наші позиції у нас була дуже активна та плідна робота. Побратимам, які працюють на землі, підіймає бойовий дух інформація, що над ними здіймаються «очі», які корегують вогонь та інформують про пересування противника. Інколи ми дістаємо ворогів навіть там, де ті не очікували, і тоді це їх остання в житті локація», - каже «Ревізор».

Прикордонники докладають неабияких зусиль, щоб завдати окупантам втрат та залишитися непомітними.

«Ми постійно демонструємо справжню майстерність та навченість прикордонної аеророзвідки», - зазначає прикордонник.

Ціль за ціллю, сантиметр за сантиметром прикордонники проганяють російського ворога з нашої землі та роблять неабиякий внесок у майбутню Перемогу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси